Wie zijn wij


SEGERS interieur geldt al meer dan 40 jaar als vaste waarde in het kempische interieurlandschap. Een dynamisch bedrijf dat meegroeit met de tijd. De passie en kennis voor het vak werd van vader Leo doorgegeven aan zijn zonen Johnny & Kris. Samen vormen zij de spil voor het sterke team dat SEGERS interieur vandaag de dag is. Johnny stuurt het team van interieurarchitecten aan, waarnaast Kris dan weer de drijvende kracht vormt in het werkhuis. Met een sterke visie en eigenzinnig maatwerk zetten zij graag de toon voor het ganse team.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid blijven wij continue zoeken naar vernieuwing, die we graag vertalen naar het ontwerp van uw project. Zo kan u bij ons kennis maken met de laatste nieuwe materialen en de nieuwste technologieën in het keukenlandschap. Met een geavanceerd CNC gestuurd machinepark, verwerken wij vervolgens de meest kwalitatieve materialen tot het maatwerk voor uw woning en/of werkomgeving.

Daarnaast hebben we nog een eigen fineerafdeling waar hout nog ambachtelijk wordt verwerkt, maar waar ook high-end solid surface verwerking ons niet vreemd is. Elk stuk dat ons atelier verlaat is een stuk uniek maatwerk. De juiste man op de juiste plaats, is dan ook essentieel. Onze technisch tekenaars, schrijnwerkers en meubelmakers zijn erg goed op elkaar ingespeeld en zorgen samen voor een vlotte realisatie en installatie van uw nieuwe interieur.

Ons team


Wij geven dagelijks het beste van ons zelf met een team van 35-tal medewerkers. Het Segers team van interieurarchitecten, projectleiders, technisch tekenaars, schrijnwerkers, meubelmakers en ervaren plaatsers, zijn de motor van onze firma. Voor de technieken zoals verlichting, elektriciteit en waterleiding beschikken wij over onze eigen techniekers Ook het plaatsen van parket en binnendeuren op maat verdient aparte aandacht, hier hebben wij onze eigen ploeg voor voorzien.

Interieurbouwers van a tot z


De ontwerpafdeling van Segers Interieur gaat samen met u op zoek naar het interieur dat past bij uw levensstijl en levensgewoonte. We streven steeds naar een ontwerp dat volledig beantwoordt aan uw eisen, zowel vormelijk als budgettair. Onze kennis van materialen, ergonomie en vormgeving gebruiken we om het project tot een goed einde te brengen. We werken als vooruitstrevend bedrijf alleen met de meest kwalitatieve materialen en toestellen.

Elke ruimte krijgt een individueel karakter, een eigen visie waarbij er uiteindelijk een coherent geheel wordt gevormd waarin u zich thuis voelt. Géén dagelijks voorgeschotelde kasten die je zo uit een catalogus kan plukken, maar eigenzinnige creaties die beantwoorden aan uw persoonlijke eisen én dit met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De nieuwste tekenprogramma’s en 3D simulators worden aangewend om het voorgestelde project zo fotorealistisch mogelijk te presenteren.

Onze visie op maatwerk wordt niet alleen in onze ontwerpafdeling gehandhaafd, maar is zeker zo belangrijk in ons eigen atelier. Daar worden al onze ontwerpen immers omgezet naar de praktijk. Een eigen fineerafdeling waar hout nog ambachtelijk verwerkt wordt, maar ook high-end solid surface verwerking zijn ons niet vreemd.