woninginrichting
keukens
interieurbouwers sinds 1978

Specialist in keukens, badkamers en interieur

Segers Interieur is sinds 1978 gespecialiseerd in het betere interieurwerk.


Met een uitgebreid en geavanceerd CNC-gestuurd machinepark situeert deze familiezaak zich bij de top van België. Kwaliteit, klasse en klantvriendelijk staan hier op nummer 1! Goed opgeleide vakmensen zorgen zowel intern als extern voor een onberispelijk resultaat. Om de trends bij te blijven, worden er voortdurend opleidingen gevolgd.

Wenst u een afspraak te maken om een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze toonzaal?
Neem dan hier contact. Wij maken immers graag voldoende tijd voor u vrij.
Karlijn Jansens
° 1990, interieurarchitect
Artesis Hogeschool, Antw.

Anya Ilie
° 1989, interieurarchitect
Universiteit Hasselt, Hasselt
Team

Wij geven dagelijks het beste van ons zelf met een 35-tal medewerkers. Dit team bestaat uit projectleiders, stielmensen in ons atelier en ervaren plaatsers. Zij zijn de motor van onze firma. Voor de technieken zoals verlichting, elektriciteit en waterleiding beschikken wij over onze eigen techniekers. Het plaatsen van parket en binnendeuren op maat verdient aparte aandacht, hier hebben wij onze eigen ploeg voor voorzien. En zonder begeleiding en juiste maten, geen goed eindresultaat. Hiervoor staan onze inmeters borg.

Interieurbouwers van a tot z

De ontwerpafdeling van Segers Interieur gaat samen met u op zoek naar het interieur dat past bij uw levensstijl en levensgewoonte. We streven steeds naar een ontwerp dat volledig beantwoordt aan uw eisen, zowel vormelijk als budgettair. Onze kennis van materialen, ergonomie en vormgeving gebruiken we om het project tot een goed einde te brengen. We werken als vooruitstrevend bedrijf alleen met de meest kwalitatieve materialen en toestellen.

Elke ruimte krijgt een individueel karakter, een eigen visie waarbij er uiteindelijk een coherent geheel wordt gevormd waarin u zich thuis voelt. Géén dagelijks voorgeschotelde kasten die je zo uit een catalogus kan plukken, maar eigenzinnige creaties die beantwoorden aan uw persoonlijke eisen én dit met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De nieuwste tekenprogramma's en 3D simulators worden aangewend om het voorgestelde project zo fotorealistisch mogelijk te presenteren.

Onze visie op maatwerk wordt niet alleen in onze ontwerpafdeling gehandhaafd, maar is zeker zo belangrijk in ons eigen atelier. Daar worden al onze ontwerpen immers omgezet naar de praktijk. Een eigen fineerafdeling waar hout nog ambachtelijk verwerkt wordt, maar ook high-end solid surface verwerking zijn ons niet vreemd.