Interieurbouwers van a tot z...

De ontwerpafdeling van Segers Interieur gaat samen met u op zoek naar het interieur dat past bij uw levensstijl en levensgewoonte. We streven steeds naar een ontwerp dat volledig beantwoordt aan uw eisen, zowel vormelijk als budgettair. Onze kennis van materialen, ergonomie en vormgeving gebruiken we om het project tot een goed einde te brengen. We werken als vooruitstrevend bedrijf alleen met de meest kwalitatieve materialen en toestellen.

Elke ruimte krijgt een individueel karakter, een eigen visie waarbij er uiteindelijk een coherent geheel wordt gevormd waarin u zich thuis voelt.
Géén dagelijks voorgeschotelde kasten die je zo uit een catalogus kan plukken, maar eigenzinnige creaties die beantwoorden aan uw persoonlijke eisen én dit met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De nieuwste tekenprogramma's en 3D simulators worden aangewend om het voorgestelde project zo fotorealistisch mogelijk te presenteren.

Onze visie op maatwerk wordt niet alleen in onze ontwerpafdeling gehandhaafd, maar is zeker zo belangrijk in ons eigen atelier. Daar worden al onze ontwerpen immers omgezet naar de praktijk. Een eigen massiefafdeling waar hout nog ambachtelijk verwerkt wordt, maar ook high-end solid surface verwerking zijn ons niet vreemd.

Copyright © 2014
... en de winnaar is ...

Wij zijn de trotse winnaar van de 30ste editie van "Onderneming Kempen 2016".